Portal documentatie, articole si tutoriale

Cauta articole, tutoriale, discutii sau recomandari pentru cele mai frecvente probleme intalnite pe platforma noastra

Ce se intampla cu clientii care trimit spam?

Fiecare cont de gazduire este limitat, astfel incat sa nu permita trimiterea a mai mult de 250 de email-uri intr-un interval de 60 de minute / domeniu. Aceasta politica (restrictie) este necesara pentru a proteja calitatea serviciului de hosting.

Trimiterea masiva de email-uri determina consumarea masiva a resurselor unui server, aceasta avand un impact negativ asupra calitatii serviciilor receptionate de cliienti.

Prima incalcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediata a contului de gazduire si penalizarea clientului cu o taxa de 25 euro + tva. Reactivarea contului se face numai dupa achitarea penalitatii si trimiterea catre LIVEHOSTING DATACENTER prin fax a unui angajament semnat si stampilat (acolo unde este cazul) cu urmatorul text “Am citit, inteleg si sunt de acord cu politica de trimitere a email-urilor”.

A doua incalcare a acestei politici are ca rezultat terminarea imediata a contului de gazduire si impunerea unei taxe de penalitate de 1000 euro + TVA. LIVEHOSTING DATACENTER nu va returna clientului nici una din taxele achitate in avans, in cazul in care contul a fost terminat pentru incalcarea acestor reguli. Beneficiarul este obligat sa-si plateasca integral taxele restante fata de LIVEHOSTING DATACENTER.
Email Spamm este total interzis

“Spamul” include trimiterea de mesaje email bulk si/sau comerciale nesolicitate via Internet folosind serviciile LIVEHOSTING DATACENTER sau ale altui furnizor de servicii cu referire la LIVEHOSTING DATACENTER (si oricare site aflat in proprietatea noastra) ori la orice site gazduit de LIVEHOSTING DATACENTER.
SPAMM-ul este TOTAL INTERZIS si descoperirea lui atrage aplicarea unei taxe de penalitate de 5000 euro + tva, si implica automat STERGEREA contului respectiv de pe serverele noastre.

PRIN SPAMM INTELEGEM TRIMITEREA DE MESAJE EMAIL CATRE DESTINATARI CARE NU SI-AU EXPRIMAT IN PREALABIL DORINTA DE PRIMI ACELE MESAJE COMERCIALE SAU NU. DVS. TREBUIE SA PUNETI LA DISPOZITIA LIVEHOSTING DATACENTER TOATE DATELE SOLICITATE PENTRU A CONTACTA INTEGRAL SAU ALEATORIU PE UNII DIN DESTINATII MESAJELOR TRIMISE.